Fulham s-a calificat în semifinalele Ligii Europa

Echipa engleză Fulham s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, eliminând formaţia germană VfL Wolfsburg, cu scorul general de 3-1, după victoria obţinută, joi, în deplasare, scor 1-0, în manşa retur a sferturilor competiţiei, informează site-ul UEFA.

17 afișări
Imaginea articolului Fulham s-a calificat în semifinalele Ligii Europa

Fulham s-a calificat în semifinalele Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al partidei a fost reuşit în primul minut de joc de Zamora. În tur, Fulham s-a impus pe teren propriu cu 2-1.

WfL Wolfsburg: Benaglio - Pekaric (Dejagah '35), Simunek (Rever '76), Barzagli, Schafer - Riether, Josue, Gentner (Martins '62) - Misimovic - Grafite, Dzeko. Antrenor: Lorenz-Gunther Kostner.

Fulham: Schwarzer - Baird, Hughes, Hangeland, Konchesky - Murphy, Etuhu - Duff, Gera (Nevland '82), Davies (Riise '86) - Zamora. Antrenor: Roy Hodgson.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Ungaria, condusă la centru de Viktor Kassai, ajutat la cele două linii de Gabor Eros şi Tibor Vamos. Arbitru de rezervă a fost Mihaly Fabian, în timp ce arbitri suplimentari au fost desemnaţi Szolt Szabo şi Istvan Vad.

Semifinalele vor avea loc pe 22 aprilie (turul) şi 29 aprilie (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici