Fundaşul Gabi Tamaş, prins băut la volan în Israel, cu o viteză de 205 kilometri la oră. Ce alcoolemie avea

Presa din Israel a scris despre un fotbalist de la Hapoel Haifa care a fost surprins conducând cu o viteză de 205 kilometri pe oră în noaptea dintre luni şi marţi şi acesta e chiar românul Gabriel Tamaş (35 de ani).

2161 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Gabi Tamaş, prins băut la volan în Israel, cu o viteză de 205 kilometri la oră. Ce alcoolemie avea

Gabi Tamaş a fost prins băut la volan în Israel

Fundaşul ar fi fost urmărit pe autostradă de poliţie, cu 205 km/h, dublu faţă de limita de viteză cu care se circulă în zona respectivă. Totul s-a derulat pe câţiva km, după ce poliţiştii au reuşit să oprească maşina românului. Oamenii legii l-au supus unui control cu aparatul etilotest şi s-a dovedit că Tamaş avea o concentraţie alcoolică în aerul respirat de 0.77g/l. Presa din Israel a aflat că Tamaş se află în momentul de faţă la tribunal, în aşteparea unei decizii. Fundaşul român este însoţit de un oficial al echipei.

Deşi numele fotbalistului nu a fost făcut public, Gabi Tamsş este singurul fotbalist din lotul lui Hapoel Haifa născut în 1983. ”În această seară, un ofiţer care lucra pe străzi a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de trei ori mai mare decat cel permis de lege”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici