Gabi Iancu, Viitorul: Sunt foarte fericit că am început foarte bine

Viitorul nu a stat la discuţii cu Dinamo în prima etapă din Liga 1. Pe stadionul de la Ovidiu, formaţia pregătită de Gică Hagi a reuşit o victorie importantă, scor 5-0, în urma golurilor marcate de Gabi Iancu (dublă - min. 9 şi min. 69), Ganea (min. 48), Calcan (min. 66) şi Eric (min. 71).

57 afișări
Imaginea articolului Gabi Iancu, Viitorul: Sunt foarte fericit că am început foarte bine

Gabi Iancu, Viitorul: Sunt foarte fericit că am început foarte bine

Gabi Iancu a ajuns în această vară la Viitorul, iar debutul în Liga 1 a fost perfect. Jucătorul de 25 de ani a reuşit dubla sub ochii propriilor suporteri, dar a precizat că cel mai frumos gol al meciului nu a fost al lui.

"Sunt foarte fericit că am început foarte bine. Sper să continui tot aşa în următoarele meciuri, mă simt foarte bine fizic, cred că am făcut un joc colectiv foarte bun. Dinamo a jucat binişor, dar în a doua repriză cred că noi am ridicat ritmul.

Vreau să o iau aşa uşor, mă bucur mult că mi se dă încredere şi mă simt ca acasă şi sper să am un an foarte bun alături de echipă.

Cel mai frumos gol a fost al lui Eric, mă bucur că a marcat", a spus Gabi Iancu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici