Gabriel Zahiu este noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu

Gabriel Zahiu este noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, el înlocuindu-l pe Eugen Neagoe, care a demisionat duminică.

3 afișări

"Începând de azi, 10 decembrie, conducerea tehnică a echipei Pandurii Târgu Jiu este asigurată de Gabi Zahiu ca antrenor principal şi Florin Bejinaru ca antrenor secund", se arată în comunicatul de presă remis, luni dimineaţă, de conducerea clubului şi semnat de preşedintele Marin Condescu.

Zahiu a mai antrenat echipa Pandurii, dar şi formaţii precum Farul Constanţa, FC Naţional, Midia Năvodari sau Minerul Motru. El a pregătit şi echipa feminină a clubului din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici