Gabriela Drăgoi va reprezenta România la Glasgow Grand Prix

Componenta lotului olimpic, Gabriela Drăgoi, va reprezenta România la Glasgow Grand Prix, concurs care va începe vineri, cu participarea gimnaştilor din 21 de naţiuni, la masculin, şi 12 la feminin.

3 afișări

Alături de Gabriela Drăgoi trebuia să concureze la Glasgow Grand Prix şi multipla campioană Sandra Izbaşa, însă gimnasta a fost nevoită renunţe din cauza unor probleme mai vechi de sănătate.

Competiţia de la Glasgow este anuală şi are loc de obicei toamna, însă în 2009 a fost devansată pentru că între 13 şi 18 octombrie au loc, tot în Marea Britanie, la Londra, Campionatele Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici