Galatasaray: Meciul cu Dinamo este cel puţin la fel de important ca partida cu Fenerbahce

Preşedintele clubului Galatasaray Istanbul, Adnan Polat, a declarat că echipa sa trebuie să se concentreze la meciul cu Dinamo din Liga Europa, unul cel puţin la fel de important ca derbiul cu Fenerbahce, informează ziarul Sabah.

11 afișări
Imaginea articolului Galatasaray: Meciul cu Dinamo este cel puţin la fel de important ca partida cu Fenerbahce

Galatasaray: Meciul cu Dinamo este cel puţin la fel de important ca partida cu Fenerbahce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Meciul cu Dinamo din Liga Europa este cel puţin la fel de important ca derbiul care urmează cu Fenerbahce. Sunt un brand. Acum scopul nostru este să obţinem neapărat victoria în partida de joi cu Dinamo București", a spus Polat.

Conform cotidianului turc, fundaşul Servet Cetin, accidentat în zona gâtului, va fi refăcut până la ora meciului cu Dinamo. În schimb, fundaşul Hakan Balta are şanse mici să joace.

Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 22.05, în deplasare, formaţia Galatasaray, într-un meci contând pentru etapa a treia a grupei F Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici