Gaz Metan Mediaş a învins FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a 10-a din play-out

Gaz Metan Mediaş a câştigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, împotriva echipei FC Voluntari, în etapa a 10-a din play-out-ul Ligii 1 şi a egalat la puncte liderul CSM Poli Iaşi.

135 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş a învins FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a 10-a din play-out

Gaz Metan Mediaş a învins FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a 10-a din play-out

Au marcat: Eric 51', 62', Buziuc 55', 83'/Buzean 68'-autogol.

1-0: Eric l-a driblat pe Acsinte, a şutat cu stângul la colţul scurt, iar Balauru a rămas fără replică.

2-0: Creţu a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu şi Buziuc a înscris din apropiere.

3-0: Eric a executat o lovitură liberă din dreapta, mingea a căzut aproape de Balauru, dar portarul ilfovenilor nu a intervenit, iar mingea s-a dus în poartă.

3-1: Ivanovici a executat un corner la prima bară, iar Buzean a lovit greşit mingea cu capul, de la prima bară, şi şi-a învins propriul portar.

4-1: Romeo a pătruns în dreapta şi a centrat în careu, iar Buziuc a apărut la prima bară şi l-a învins pe Balauru cu o lovitură de cap, de lânga Cazan.

În clasament, Gaz Metan, aflată pe locul al doilea, a acumulat 34 de puncte şi a egalat liderul CSM Poli Iaşi, iar FC Voluntari a rămas pe 3, cu 30 de puncte.

Gaz Metan: Greab - Creţu (Romeo 82'), Trtovac, Khubutia, Buzean - Bic, Zaharia - Buziuc, Eric, C. Petre (Curtean 46') - Sikorski (Danci 78'). Antrenor: Cristi Pustai.

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, Cazan, Acsinte - Marinescu, Novac - Căpăţână (G. Deac 72'), Cernat (Tăbăcariu 46'), Popadiuc (Ivanovici 59') - Voduţ. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: V. Creţu 5', Khubutia 27', Curtean 58', Trtovac 73', Buziuc 77'/Maftei 74'.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş), Miclos Nagy (Cluj-Napoca), Gabriel Stroe (Piteşti); rezervă: Cătălin Popa (Piteşti).

Observatori: Cristian Nica (CCA/Ploieşti), Octavian Goga (LPF/Braşov).

Stadion: "Gaz Metan", Mediaş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici