Gent - Viitorul se joacă joi, 25 iulie, de la ora 21:30, în turul 2 preliminar al Europa League

Gent - Viitorul, meciul de joi, ora 21:30, din turul 2 al preliminariilor Europa League nu este televizat fiindcă TVR nu a vrut să mai achite suma de 25.000 de euro plus TVA.

222 afișări
Imaginea articolului Gent - Viitorul se joacă joi, 25 iulie, de la ora 21:30, în turul 2 preliminar al Europa League

Gent - Viitorul se joacă joi, 25 iulie, de la ora 21:30, în turul 2 preliminar al Europa League

"Suntem fericiţi că jucăm din nou în Europa. Sperăm să o facem mai bine decât în urmă cu trei ani, pentru că am căpătat multă experienţă. Suntem în formă, am început foarte bine sezonul. Va fi o dublă deschisă, pentru că ambele echipa joacă fotbal. Sper ca noi să trecem turul”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă, iar căpitanul Viitorului, Bogdan Ţîru, a completat:

"Este altceva acum, am acumulat experienţă, avem omogenitate şi vrem să obţinem un rezultat pozitiv. Am rămas datori pe plan european şi ne dorim să demonstrăm că putem face faţă. Vrem să arătăm că echipa a evoluat. Va conta că avem cât de cât ritm, am adunat deja minute în meciurile oficiale, iar ei încă nu au început sezonul”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici