Gerard Houllier, fostul manager al echipelor Liverpool şi Aston Villa, a murit după o intervenţie chirurgicală la inimă

  • Gerard Houllier a murit la vârsat de 73 de ani.
  • În urmă cu trei săptămâni, Houllier fusese operat de anevrism aortic la Paris.
576 afișări
Imaginea articolului Gerard Houllier, fostul manager al echipelor Liverpool şi Aston Villa, a murit după o intervenţie chirurgicală la inimă

Profimedia

Fostul manager al echipelor Liverpool şi Aston Villa, Gerard Houllier, a murit la vârsta de 73 de ani, la trei săptămâni după ce a fost operat de anevrism aortic la Paris.
 
Francezul, care a antrenat şi pe Paris Saint-Germain şi pe Lyon, s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, apărute încă din octombrie 2001, în special una de natură cardiacă şi hipertensiune arterială, dar cauza morţii sale rămâne necunoscută.
 
Houllier, care a condus Liverpool spre o triplă istprică 2001, cupă, campionat şi Cupa UEFA, a fost descris astăzi de foştii săi jucători şi colegi drept „un mare manager şi un om cu adevărat grijuliu” şi un „adevărat gentleman al jocului” care „a pus întotdeauna pe alţii pe primul loc”.
 
Fostul antrenor a avut prima problemă gravă de sănătate care i-a pus viaţa în pericol în timpul unui meci din Premier League împotriva lui Leeds United. 
 
De la acel moment, Houllier a mai antrenat încă 10 ani, până în sezonul 2010/2011, când a pregătit-o pe Aston Villa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici