Gerard Pique s-ar putea RETRAGE din naţionala Spaniei

Gerard Pique (31 de ani) şi-a anunţat retragerea din naţionala Spaniei după remiza cu Portugalia din prima etapă a Cupei Mondiale.

1255 afișări
Imaginea articolului Gerard Pique s-ar putea RETRAGE din naţionala Spaniei

Gerard Pique s-ar putea retrage din naţionala Spaniei: Decizia mea este destul de fermă

Fundaşul Barcelonei a declarat că turneul final din Rusia va fi ultimul la care va participa alături de colegii cu care a cucerit Cupa Mondială 2014 şi Campionatul Europea din 2012.

"Decizia mea este destul de fermă. Nu se ştie niciodată 100% ce se va întâmpla, însă când spun un lucru, mă ţin de cuvânt şi cred că este momentul potrivit pentru mine. Sperăm să ajunge în finală şi să câştigăm, iar după Mondial vom putea discuta din nou de toate aceste lucruri", a spus Pique la finalul partidei cu Portugalia, încheiată la egalitate, scor 3-3.

Cotat la 50 de milioane de euro, Pique a adunat 96 de selecţii în echipa naţională, astfel că cel mai probabil va atinge borna de 100 de meciuri în urma Campionatului Mondial din Rusia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici