Germania - Mexic 0-1. Campioana mondială a debutat cu o înfrângere la turneul final

Germania, câştigătoarea Campionatului Mondial din 2014, a fost învinsă de Mexic. Singurul gol al partidei a fost marcat de Hirving Lozano în minutul 35.

349 afișări
Imaginea articolului Germania - Mexic 0-1. Campioana mondială a debutat cu o înfrângere la turneul final

Germania - Mexic 0-1. Campioana mondială a debutat cu o înfrângere la turneul final

Considerată principala favorită a turneului final, Germania s-a încurcat încă din primul meci al grupelor, împotriva Mexicului. Cea mai mare parte a partidei a fost dominată de nemţi, dar sud-americanii au fructificat la maxim contraatacurile pe care le-au avut. Pe lângă golul marcat de Lozano în minutul 35, Mexicul a mai avut câteva şanse de a înscrie. Stilul lor i-au surprins pe nemţi, care s-au văzut descoperiţi pe faza defensivă.

Meciul s-a încheiat cu o posesie de peste 65 % în favoarea europenilor, dar acest lucru nu a contat prea mult. Majoritatea atacurilor nu au creat probleme la poarta apărată de Ochoa.

TITLURILE ZILEI

În celălalt meci al grupei se vor înfrunta Suedia şi Coreea de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici