Germania – Ungaria 0-1: Husarii maghiari răpun panzerele germane pe propriul câmp de luptă

  • Surpiză incredibilă în Liga Naţiunilor, în Liga A, Ungaria reuşind vineri să învingă Germania cu 1-0, cu un gol marcat cu călcâiul de veteranul Adam Szalai.
  • Ungaria, cotată cu ultima şansă, e acum pe locul 1 în clasament şi va juca pe Puskas Arena meciul decisiv cu Italia, pentru câştigarea grupei.
1945 afișări
Imaginea articolului Germania – Ungaria 0-1: Husarii maghiari răpun panzerele germane pe propriul câmp de luptă

Sursa foto: Profimedia

Italia a câştigat confruntarea cu Anglia pe Stadio Giuseppe Meazza, scor 1-0, cu golul marcat de Raspadori, în minutu 68, lăsându-i pe englezi pe ultimul loc în grupă, fără victorie şi doar 2 puncte.

În Liga C, Bulgaria a învins categoric pe Gibraltar, scor 5-1, şi a obţinut prima victorie în actuala ediţie a competiţiei.


Rezultate Liga Naţiunilor, vineri 23 septembrie

Liga A

Germania - Ungaria 0-1 (0-1)
Szalai 17

Italia – Anglia 1-0 (0-0)
Raspadori 68

Liga B

Finlanda – România 1-1 (1-0)
Pukki 12/Tănase 52

Bosnia şi Herţegovina – Muntenegru 1-0 (1-0)
Demirovic 45+1

Liga C

Bulgaria – Gibraltar 5-1 (2-1)
Anton 23, Despodov 26, Kirilov 52, Stefanov 55, Petkov 81/ Chipolina 26

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici