Germanul Wolfgang Stark va arbitra finala Ligii Europa

Arbitrul germanul Wolfgang Stark va conduce la centru finala Ligii Europa, dintre echipele spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, a anunţat luni site-ul oficial al UEFA.

106 afișări
Imaginea articolului Germanul Wolfgang Stark va arbitra finala Ligii Europa

Wolfgang Stark (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stark, în vârstă de 42 de ani, este arbitru FIFA din 1999 şi a condus trei meciuri la Cupa Mondială din 2010.

Stark va fi ajutat de asistenţii Jan-Hendrik Salver şi Mike Pickel şi de asistenţii suplimentari Florian Meyer şi Deniz Aytekin, toţi din Germania. Arbitru de rezervă pentru central va fi francezul Stephane Lannoy, în timp ce germanul Mark Borsch va fi rezervă pentru asistenţi.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici