Gheorghe Hagi, Viitorul: Străinii să vină să joace fotbal, nu să ne înjure

Gică Hagi, managerul tehnic al clubului Viitorul, acuză că Rambe l-a înjurat la finalul meciului cu CS Universitatea Craiova. Jucătorii Viitorului şi ai Craiovei au intrat într-o altercaţie la finalul partidei, după ce Rambe l-a împins pe Hagi.

2 afișări

"Sunt nişte străini care vin la noi şi ne înjură, măcar să fie străini de valoare, dar nu sunt. Şi Madson ne-a înjurat, la meciul tur. Nu se poate aşa ceva. Străinii să vină să joace fotbal, să arate că sunt mai buni decât ai noştri. Asta să facă, nu să vină să înjure. Au câte 10 kilograme în plus şi ei vin la noi, în România, şi ne înjură. Să vină un jucător care nici nu ştiu de unde este să mă înjure... Să vină străini mai buni decât ai noştri, nu să aibă 200 de kilograme. Zici că n-au dormit trei zile. A jucat 30 de meciuri şi a dat un şut pe poartă. Să se ducă la el să înjure şi să sară la bătaie", a declarat Hagi la DigiSport.

Cât despre meci, Hagi a afirmat: "Suntem două echipe tinere, frumoase. Ei ne-au bătut la ei, noi i-am bătut la noi. Cred că am făcut un meci fantastic. Forţă, viteză, tehnică. Nu le-am dat spaţiu. Ne-a ieşit, am fost mai buni. Sunt două echipe frumoase, cu jucători foarte tineri. Mă uitam la foaia de joc, două echipe foarte tinere".

Viitorul Constanţa a câştigat, sâmbătă, meciul jucat pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 19-a din Liga 1. La finalul partidei, Rambe şi Victor Rîmniceanu au fost eliminaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici