Gheorghe Nichita: Poli Iaşi îşi va achita datoriile de 400.000 de euro

Preşedintele de onoare al clubului Poli Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, miercuri, după şedinţa avută cu acţionarii grupării ieşene, că, în cel mai scurt timp, vor fi achitate datoriile de 400.000 de euro pe care le are clubul, pentru a nu fi probleme cu obţinerea licenţei pentru sezonul viitor.

18 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Nichita: Poli Iaşi îşi va achita datoriile de 400.000 de euro

Gheorghe Nichita: Poli Iaşi îşi va achita datoriile de 400.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o întâlnire cu acţionarii clubului, iar aceştia au înţeles că pentru a nu avea probleme cu obţinerea licenţei trebuie achitate toate datoriile clubului. În cel mai scurt timp vom achita cei 400.000 de euro, atât cât reprezintă datoriile pe care le are la ora actuală clubul. Unii dintre acţionari vor începe să vireze bani în contul clubului. Suporterii Politehnicii Iaşi nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Acţionarii clubului vor face toate eforturile necesare pentru achitarea datoriilor“, a declarat Gheorghe Nichita.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici