Gheorghe Popescu: Arbitrii se fac de râs prin greşelile pe care le comit

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat luni că arbitrii se fac de râs prin greşelile pe care le comit la meciurile din Liga I, fiind de părere că în cazul erorilor acestora este vorba de incompetenţă, şi nu de corupţie.

62 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu: Arbitrii se fac de râs prin greşelile pe care le comit

Gheorghe Popescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Am fost surprins de greşelile arbitrilor. Cei care comit astfel de greşeli se fac de râs. Nu cred că au fost influenţe de nicio natură, poate este vorba de incompetenţa lor. Dar sunt convins că domnul Crăciunescu va lua măsuri şi în aceste cazuri. Dar făcând acest lucru este posibil să rămână fără arbitri şi în scurt timp să nu mai aibă cine să arbitreze. La cum îl ştiu eu pe domnul Crăciunescu şi la cum este regulamentul, acesta este pericolul. Salvarea este în timp, pentru că nu cred că domnul Crăciounescu are o baghetă magică cu care să creeze noi arbitri. Ştia în momentul în care a preluat această funcţie că are mult de muncă. Arbitrajul românesc s-a deteriorat în mod agravant în ultimii ani", a spus Popescu.

El îi consideră vinovaţi mai mult pe preşedinţii de cluburi de cazurile de corupţie apărute în arbitrajul românesc. "Preşedinţii de cluburi ştiu dacă au făcut anumite lucruri sau nu, pentru că, dacă tot vorbim de corupţie în arbitraj, eu mă îndoiesc că vreodată a mers vreun arbitru la uşa unui preşedinte să ceară bani. Dacă acest lucru s-a întâmplat, a fost cu totul invers", a afirmat fostul jucător.

Gheorghe Popescu a fost prezent luni la Tribunalul Bucureşti, unde a avut loc un nou termen în dosarul transferurilor de jucători, în care fostul internaţional este inculpat pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici