Gică Hagi: Bine că a venit pauza, voi lua decizii şi vom vedea ce vom face la anul

Gică Hagi a intrat supărat în vacanţa de iarnă. Viitorul a pierdut pe terenul lui Hermannstadt, cu 0-1, iar "Regele" a lăsat să se înţeleagă că titlul de campioni nu este obiectivul echipei sale în acest sezon.

308 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi: Bine că a venit pauza, voi lua decizii şi vom vedea ce vom face la anul

Gică Hagi: Bine că a venit pauza, voi lua decizii şi vom vedea ce vom face la anul

"Am zis noi vreodată că ne luptăm la titlu?! Până să vorbim de titlu trebuie să facem altceva", a Gică Hagi, potrivit Digi Sport, care a mai adăugat:

"Bine că a venit vacanţa, suntem nemulţumiţi. Din păcate, nu am mai fost proaspeţi, limpezi la minte pentru că atunci când domini trebuie să ai limpezime. Vom reflecta, bine că a venit pauza, voi lua decizii şi vom vedea ce vom face la anul. Noi ne facem jocul nostru când suntem proaspeţi, azi am fost confuzi", a spus Gică Hagi la finalul partidei.

În urma acestei înfrângeri, Viitorul Constanţa a ajuns pe locul 5 în clasament, penultimul care asigură prezenţa în play-off. În acest moment, lider este CFR Cluj, care cu 10 puncte mai multe decât formaţia lui Hagi, dar cu un meci mai puţin. În seara aceasta va fi ultima partidă din acest an din Liga I Betano, FCSB - CFR Cluj, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici