Gică Hagi: Fericire mare, s-a văzut că Viitorul merita să intre în play-off

Viitorul este din nou în play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Gică Hagi a precizat că lucrurile s-au întâmplat aşa cum şi-a propus. În această săptămână, echipa pregătită de "Rege" a câştigat două meciuri importante, s-a calificat în semifinalele Cupei României şi a ajuns în prima parte a clasamentului.

154 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi: Fericire mare, s-a văzut că Viitorul merita să intre în play-off

Gică Hagi: Fericire mare, s-a văzut că Viitorul merita să intre în play-off

"Fericire mare, a fost o presiune enormă din cauza faptului că nu am marcat în ultimele meciuri, dar în această seară s-a văzut că Viitorul merita să intre în play-off. A făcut un fotbalfoarte bun, şi-a dominat adversarul, am făcut schimbările pentru că Ianis şi Băluţă aveau galben.

Am ştiut să atacăm, fără minge am stat fparte bine în teren, i-am blocat foarte bine.

Sunt fericit ca am intrat în play-off mai ales că în acest an am suferit mai mult ca niciodată.

Tot ce am planificat în această săptămână a contat, am avut încredere în ceilalţi (n.red. - cei care au jucat în Cupă), am ştiut să îi motivez, ce să le zic.

Astăzi le-am zis că mi-este greu să îi aleg pe care care să intre, dar important este că Viitorul are un lot bun, suntem pe cele două fronturi.

Zic că devenim periculoşi, vrem să atacăm locul trei, este accesibil", a spus Hagi, pentru Digi Sport.

Singurul gol al partidei, Viitorul -- FC Botoşani, 1-0, a fost marcat de mijlocaşul francez Lyes Houri, în vârstă de 23 de ani.

"Este un jucător foarte talentat. De când l-am văzut am ştiu că este un optar, nu este decar. Este un jucător care vede jocul, driblează adversari, creează, are o uşurinţă în joc. A crescut cum trebuie, fizic nu era pus la punct, dar i-am găsit postul care trebuie, mijlocaş ofensiv şi cred că va fi un jucător important pentru noi", a spus Hagi despre fotbalistul care a adus calificarea Viitorului în play-off.

Viitorul a ajuns în semifinalele Cupei României, iar "Regele" se vede deja în finală.

"E greu să ne bată cineva în două meciuri. Trebuie să ştiu să le dau mesaje jucătorilor. Cu această performanţă, pe care am reuşit-o în această seară capăt curaj.

Le-am scris pe tablă: convingere, credinţă şi curaj. Mă bucur că i-am motivat cum trebuie.

Pentru mine este importantă Academia. Cel mai important lucru pe care l-am făcut în ultimii 10 ani sunt aceşti copii pe care i-am promovat. M-am mai ciondănit cu câte unii, am muncit cu toţii. Avem o Academie importantă", a mai spus Hagi, care însă a rostit şi o ironie:

"Mai greşim câteodată, când am luat campionatul, am creat o minune. Am crezut în acest proiect, strategia noastră este să devenim cei mai buni, chiar dacă avem mulţi tineri".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici