Gigi Becali: A fost ofsaid de doi metri la golul nostru

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial marţi, 5 mai.)

2 afișări

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Sport.ro, că "a fost ofsaid de doi metri" la faza premergătoare golului marcat de Bogdan Stancu, prin care echipa antrenată de Marius Lăcătuş s-a impus faţa Gloriei Buzău, scor 1-0, în etapa a XXIX-a Ligii I.

"Normal ca sunt supărat! Ăla nu a fost gol! A fost ofsaid clar de doi metri. Dacă am ajuns să ne domine Buzaul... Pentru mine e 0-0 scorul. Ăla nu e gol! Dacă joci aşa cu Buzăul mai bine te laşi de fotbal şi stai acasă. Jucătorii nu ar trebui să aibă salariile astea, ci 30-40 de mii pe an, ca la Buzău! Ei nu merită banii ăia! M-am săturat de toate găinăriile astea. După scorul ăsta îmi vine să şi dansez. Sunt eu suparat, dar imi trece! Şi jucătorii şi Lăcătuş sunt vinovaţi! Eu sunt dobitoc că au ei salarii de 280.000 de euro. Ce mare lucru am făcut, ăsta nu e fotbal", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că arbitrul-asistent care nu a semnalizat poziţia de ofsaid a lui Toja ar trebui să fie dat afară din fotbal pentru că a viciat rezultatul partidei. "Arbitrul Miklos Nagy să fie pedepsit! A fost viciere de rezultat. A fost un ofsaid mare de tot! Să fie dat afară din fotbal", a menţionat finanţatorul grupării "roş-albastre".

Formaţia Steaua s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Gloria Buzău, care ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii I, printr-un gol marcat de Bogdan Stancu, în minutul 16. În faza premergătoare golului, mijlocaşul columbian al echipei Steaua, Juan Carlos Toja s-a aflat în poziţie de ofsaid, el fiind jucătorul care i-a pasat decisiv lui Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici