Gigi Becali: Jucătorii străini sunt o soluţie de moment la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că jucătorii străini reprezintă doar o soluţie de moment pentru echipa sa, în lipsa altor variante, şi că în câţiva ani formaţia:"roş-albastră" trebuie să aibă în componenţă maximum trei fobalişti din străinătate.

1 afișare
Imaginea articolului Gigi Becali: Jucătorii străini sunt o soluţie de moment la Steaua

Gigi Becali: Jucătorii străini sunt o soluţie de moment la Steaua

"Am adus jucători străini pentru că nu aveam soluţie în momentul de faţă, dar în trei-patru ani veţi vedea că Steaua va fi o echipă formată în majoritate din jucători români. Într-un fel Mircea Sandu are dreptate, noi trebuie să creştem jucători români pentru echipa naţională. Dacă Steaua se apucă să se bazeze pe jucători străini, cine să mai promoveze jucători pentru România? Dacă şi simbolul României joacă numai cu străini, atunci ce facem? Acum este o soluţie de moment, n-aveam ce face, noi nu avem atacanţi şi am adus jucători de valoare. Din punct de vedere moral, Steaua fiind emblema României, trebuie să promoveze români pentru naţională. La Steaua, să zicem, maxim trei jucători străini pe viitor", a spus conducătorul FC Steaua.

Becali a afirmat că Steaua încă nu joacă ce îşi doreşte el. "Nu e aşa cum s-a spus, Steaua fantastică, SuperSteaua...Nu e încă ceea ce vreau eu. O să vedeţi cum o s-o fac, poate să dureze trei-patru-cinci ani. Până acum am câştigat pe entuziasm, dăruire, ambiţie, dar trebuie să aducem şi valoare, am văzut că dacă nu avem valoare, în Liga Campionilor se întâmplă ce se întâmplă", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici