Hagi: E greu după ce ai ajuns campion, vedeţi prin ce pasă trece Real Madrid

FC Viitorul a câştigat miercuri, la Ovidiu, scor 3-0, meciul jucat împotriva nou-promovatei Juventus Bucureşti, iar antrenorul Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi.

545 afișări
Imaginea articolului Hagi: E greu după ce ai ajuns campion, vedeţi prin ce pasă trece Real Madrid

Hagi: E greu după ce ai ajuns campion, vedeţi prin ce pasă trece Real Madrid

Campioana en-titre a câştigat lejer meciul jucat pe teren propriu cu Juventus Bucureşti şi a obţinut a treia victorie din ultimele cinci meciuri. Etapa trecută, elevii lui Hagi au fost învinşi de Astra, scor 3-1, la Giurgiu. Hagi l-a lăudat pe Ganea, cel care a marcat şi a oferit două pase decisive, şi şi-a comparat echipa cu Real Madrid când a venit vorba despre căderea din acest sezon, deşi anul trecut a luat titlul de campioană.

"Vedeţi ce poate Real Madrid? Nu că suntem noi... Ce s-a întâmplat cu noi în trecut, acea minune e ceva neprevăzut. Când ajungi să fii campion, e greu după aceea. Vedeţi Madrid acum prin ce pasă trece, nimic nu e întâmplător. Probabil şi la noi sunt lucruri normale. Nici noi n-am fost atenţi, dar încercăm să ne redresăm să revenim iar, să avem încredere, să avem curaj, să jucăm un fotbal bun.

Au plecat 10 jucători, vrem alţii să intre. Cei care intră sunt tineri, trebuie să le găsesc momente când trebuie să-i bag în teren, să poată să crească.

Ganea, cel mai bun de pe teren. Se vedea că e un pas înaintea tuturor, chiar dacă a jucat mijlocaş. Un jucător polivalent, care a crescut enorm şi mă bucur pentru el", a declarat Hagi, conform TelekomSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici