Haldun Ustunel: Vrem să revenim de la Bucureşti tot ca lider în grupă

Haldun Ustunel, membru al Consiliului de Conducere al clubului Galatasaray, a declarat, miercuri, că echipa antrenată de Frank Rijkaard şi-a propus să rămână lider în grupa F a Ligii Europa şi după meciul cu Dinamo, de la Bucureşti, informează ajansspor.com.

17 afișări
Imaginea articolului Haldun Ustunel: Vrem să revenim de la Bucureşti tot ca lider în grupă

Haldun Ustunel: Vrem să revenim de la Bucureşti tot ca lider în grupă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mergem la Bucureşti ca lider în grupă şi vrem să ne întoarcem tot ca lider. Bineînţeles, faptul că meciul se va disputa fără spectatori este un mare avantaj pentru noi. Vrem să valorificăm acest avantaj şi să revenim la Istanbul tot ca lider în grupă", a spus Ustunel, înainte de deplasarea la Bucureşti.

Antrenorul secund al echipei Galatasaray, Johan Neeskens, a declarat că meciul cu Dinamo, de joi, va fi dificil.

"Cu siguranţă este un meci foarte important şi va fi dificil. Mergem în România cu avantajul faptului că suntem pe primul loc în grupă. Dacă vom juca la fel ca în ultimul meci din campionat, consider că ne vom întoarce din România cu un rezultat pozitiv", a afirmat Neeskens la postul Galatasaray TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici