Hamburger SV s-a calificat în semifinalele Ligii Europa

Echipa germană Hamburger SV s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, eliminând formaţia belgiană Standard Liege, cu scorul general de 5-2, după victoria obţinută, joi, în deplasare, scor 3-1, în manşa retur a sferturilor competiţiei, informează site-ul UEFA.

13 afișări
Imaginea articolului Hamburger SV s-a calificat în semifinalele Ligii Europa

Hamburger SV s-a calificat în semifinalele Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golul echipei gazdă a fost reuşit de De Camargo '33, în timp ce pentru germani au punctat Petrici '20, '35 şi Guerrero '90+4. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Hamburger.

Standard Liege: Bolat - Camozzato, Victor Ramos, Saar, Pocognoli - Witsel, Nicaise (Mangala '89), Carcela-Gonzalez (Dalmat '76) - De Camargo, Jovanovici - Mbokani. Antrenor: Domenico D'Onofrio.

La Standard, jucătorul român Gheorghe Grozav a fost rezervă.

Hamburger SV: Rost - Demel, Boateng, Mathijsen, Aogo - Tesche, Jarolim, Ze Roberto, Pitroipa (Trochovski '76) - Petrici (Guerrero '66), Ruud van Nistelroy (Berg '89). Antrenor: Bruno Labbadia.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Portugalia, condusă la centru de Pedro Proenca, ajutat la cele două linii de Tiago Trigo şi Jose Ramalho. Arbitru de rezervă a fost Duarte Nuno Pereira Gomes, în timp ce arbitri suplimentari au fost desemnaţi Bruno Paixao şi Manuel de Sousa.

Semifinalele vor avea loc pe 22 aprilie (turul) şi 29 aprilie (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici