Hamilton se apropie de Schumacher, după victoria cu numărul 89 din carieră

  • Lewis Hamilton a câştigat în Belgia la Spa, fiind urmat de Bottas şi Verstappen
  • Este a 89-a victorie a carierei pentru Hamilton, cu 2 mai puţin decât recordul lui Schumacher
  • Ferrari nu a reuşit să puncteze la Spa, Leclerc şi Vettel terminând pe locurile 13 şi 14
585 afișări
Imaginea articolului Hamilton se apropie de Schumacher, după victoria cu numărul 89 din carieră

FOTO: Profimedia

Deja vu pentru fanii Formulei 1 în acest sezon. Podiumul de la Marele Premiu al Spaniei de acum 2 săptămâni s-a repetat şi la Spa. Lewis Hamilton a câştigat pentru a 4-a oară în Belgia şi a ajuns la 89 de victorii în Marele Circuit. Mai are nevoie de doar 2 ca să-l egaleze pe Michael Schumacher în clasamentul all-time.

Hamilton a dominat categoric şi la Spa, fiind urmat de colegul Valtteri Bottas. Pe 3 a terminat pilotul de la Red Bull, Max Verstappen. Cei 3 sunt singurii care au câştigat curse în acest sezon. Hamilton are deja 47 de puncte în fruntea clasamentului. Ferrari continuă sezonul groaznic. Charles Leclerc şi Sebastian Vettel au terminat în afara top 10.
 
Olandezul Verstappen s-a plâns după cursă de viteza rivalilor.
 
„N-a fost o luptă cu adevărat, eu am încercat să-mi fac propria cursă. Puteam să văd destul de clar că nu pot să îi ajung din urmă. Am încercat să pun presiune pe Valtteri (Bottas), să profite de pneurile lui. Dar apoi i s-a spus să accelereze şi asta a fost. S-au îndepărtat din nou”, spune Max Verstappen, pilot Red Bull Racing. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici