Handbalista Cristina Neagu, premiată înaintea finalei CM de la Malmo

Handbalista Cristina Neagu a primit, duminică, la Malmo, trofeul acordat celei mai bune jucătoare din anul 2010, în cadrul unei ceremonii desfăşurată înaintea finalei Campionatului Mondial, dintre Franţa şi Danemarca.

70 afișări
Imaginea articolului Handbalista Cristina Neagu, premiată înaintea finalei CM de la Malmo

Handbalista Cristina Neagu, premiată înaintea finalei CM de la Malmo (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Cristina Neagu a primit trofeul şi un cec în valoare de 10.000 de euro de la Hassan Moustafa, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Handbal.

Handbalista de la Oltchim a fost însoţită în Suedia de prietenul ei, fotbalistul Dacian Vizitiu.

Tot în cadrul ceremoniei de duminică a fost premiat şi germanul Filip Jicha, cel mai bun handbalist al anului 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici