Handbaliştii de la HCM Constanţa au câştigat Supercupa României

Campioana HCM Constanţa a câştigat, sâmbătă, la Bucureşti, Supercupa României la handbal masculin, primul trofeu al sezonului 2013-2014, în faţa vicecampioanei Ştiinţa Bacău.

172 afișări
Imaginea articolului Handbaliştii de la HCM Constanţa au câştigat Supercupa României

Handbaliştii de la HCM Constanţa au câştigat Supercupa României (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

HCM Constanţa s-a impus în faţa formaţiei Ştiinţa Bacău, cu scorul de 23-18 (10-7).

Cele două echipe s-au confruntat şi în finala Cupei României, HCM câştigând cu 34-23.

HCM Constanţa deţine şi titlul naţional şi Cupa României, astfel că FR Handbal a decis ca Supercupa să fie disputată cu vicecampioana Ştiinţa Bacău, în condiţiile în care trofeul se joacă între campioană şi câştigătoarea Cupei României.

Tot sâmbătă, de asemenea, la Bucureşti, trofeul similar la feminin a revenit vicecampioanei HCM Baia Mare, care a trecut de "U" Jolidon Cluj, cu scorul de 33-28 (14-12).

Supercupa României la feminin s-a disputat în 2013 între vicecampioana şi, totodată deţinătoarea Cupei României, HCM Baia Mare, şi medaliata cu bronz a Ligii Naţionale, "U" Jolidon Cluj.

Federaţia Română de Handbal a fost nevoită să recurgă la această măsură, după ce campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a desfiinţat, din cauza problemelor financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici