„Handbalul românesc este pe mâini bune”. Constantin Din este noul preşedinte al FR Handbal

  • Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal (FRH) şi-a ales joi preşedintele pentru următorii patru ani.
  • Noul preşedinte este Constantin Din.
  • Acesta a fost ales din al doilea tur cu un număr de 157 de voturi, din totalul de 225 de delegaţi prezenţi.
547 afișări
Imaginea articolului „Handbalul românesc este pe mâini bune”. Constantin Din este noul preşedinte al FR Handbal

Sursa foto: Facebook FRH -Federaţia Română de Handbal

El l-a învins în turul doi pe Alexandru Dedu, după ce în primul tur a primit 95 de voturi, în timp ce contracandidaţii săi au avut următoarele rezultate: Alexandru Dedu 79, Bogdan Voina 47 şi Maximilian Gavrilă 1 vot.

Pentru a câştiga din primul tur, unul dintre cei patru trebuia să obţină 113 voturi, în condiţiile în care au fost prezenţi la alegeri toţi cei 225 de delegaţi.

Constantin Din a primit 157 de voturi în turul 2, în timp ce Aalexandru Dedu doar 66, două voturi fiind anulate.

Şedinţa a fost deschisă în prezenţa lui Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care a şi rostit un discurs. Ministrul Sporturilor, Eduard Novak nu a onorat invitaţia şi nici nu a fost reprezentat.

După ce cei 4 candidaţi şi-au ţinut discursurile de candidatură s-a trecut la vot, care a fost secret.

Cu această ocazie sunt aleşi şi cei 15 membrii ai consiliului de administraţie, din 38 de candidaţi, precum şi vicepreşedintele FRH, poziţie pentru care au candidat Steluţa Luca şi Sorin Dinu, cel de al doilea fiind în echipă cu Constantin Din, împreună cu care a făcut pereche mulţi ani în arbitrajul românesc.

În discursul său de după anunţarea rezultatelor, Din a mulţumit pentru încrederea acordată şi a promis că nu va dezamăgi, spunând că de acum „handbalul românesc este pe mâini bune”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici