Hănescu, calificat în turul doi la Wimbledon

Jucătorul Victor Hănescu, locul 38 ATP şi al 31-lea favorit, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Wimbledon, după ce l-a învins, cu scorul de 6-7 (4), 7-6 (3), 6-3, 1-6, 7-5, pe rusul Andrei Kuzneţov, 19 ani, locul 254 ATP, beneficiar al unui wild card.

36 afișări
Imaginea articolului Hănescu, calificat în turul doi la Wimbledon

Hănescu, calificat în turul doi la Wimbledon (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Singurul român din turneul de simplu masculin, Hănescu, care a intrat pe lista capilor de serie după retragerea unor jucători, s-a impus după un meci care a durat 3 ore şi 47 de minute.

El va primi un cec 18.750 de lire sterline (circa 22.450 de euro) şi va juca în turul doi împotriva turcului Marsel Ilhan, locul 118 ATP, care l-a învins, tot luni, cu scorul de 6-7 (4), 4-6, 6-2, 6-3, 6-1, pe brazilianul Daniel Marcos, locul 108 ATP. Hănescu şi Ilhan nu s-au mai întâlnit până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici