HCM Constanţa a primit trofeul de campioană a României

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a primit, miercuri, la Sala Sporturilor din Constanţa, la finalul partidei cu Poli Timişoara din etapa a 25-a a Ligii Naţionale, încheiată la egalitate, scor 24-24 (11-13), pentru a şaptea oară trofeul şi medaliile de campioană în ultimii nouă ani.

171 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa a primit trofeul de campioană a României

HCM Constanţa a primit trofeul de campioană a României (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

HCM Constanţa a devenit campioană pentru a patra oară consecutiv.

"Un moment de mare bucurie şi dedic titlul familie mele şi tuturor constănţenilor", a declarat Rudi Stănescu.

Pentru Mihai Popescu, al şaptelea titlu este la fel de important ca şi primul: "Trăiesc aceeaşi bucurie pentru a şaptea oară şi este cu adevărat extraordinar. Sperăm să nu fie ultimul, să mai vină şi
altele".

"Un titlu deosebit. Chiar dacă nu am făcut un meci bun cu Timişoara, este important că nu am pierdut", a spus şi Marius Stavrositu.

Antrenorul Constantin Ştefan s-a declarat încântat de câştigarea titlului. "Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm acest campionat, chiar dacă nu am făcut o partidă bună cu Timişoara. Felicit toţi jucătorii pentru aceste rezultate pozitive din campionat", a afirmat Ştefan.

Portarul Mihai Popescu a primit din partea Federaţiei Române de Handbal placheta omagială pentru cel mai bun handbalist român din 2011.

La finalul meciului cu Timişoara, singurul pe care constănţenii nu l-au câştigat în acest sezon, directorul Nurhan Ali şi-a anunţat retragerea. "Este un moment puţin confuz pentru mine. Sub conducerea mea această echipă a cucerit în zece ani şapte titluri naţionale, a devenit de alte două ori vicecampioană şi am ajuns în fazele superioare ale cupelor europene. A fost ultimul meu meci pentru că am decis să mă retrag şi nu mai există cale de întoarcere. Mi-am ales o altă cale în viaţă şi de la 1 iunie mă voi retrage din handbalul românesc", a declarat oficialul HCM Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici