Hiddink respinge ideea de a antrena echipa Chelsea

Tehnicianul olandez Guus Hiddink, selecţioner al Rusiei, a respins din nou în acest week-end ideea de a antrena formaţia Chelsea, preferând să rămână în funcţia sa până la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.

9 afișări
Imaginea articolului Hiddink respinge ideea de a antrena echipa Chelsea

Hiddink respinge ideea de a antrena echipa Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

"Toată lumea face speculaţii deoarece nu s-a semnat nimic, dar există un acord între mine şi preşedintele federaţiei ruse pentru a continua", a declarat Hiddink, pentru postul BBC Radio Five.

"Singurul contact avut cu Chelsea a fost o discuţie cu Roman Abramovici despre dezvoltarea fotablului rus", a subliniat antrenorul olandez.

Hiddink, al cărui nume a fost menţionat regulat pentru a-i succede lui Avram Grant, nu îşi doreşte să meargă la Chelsea şi din cauză că grupările engleze au pretenţii foarte mari. "Dacă nu puneau atâta presiune pentru câştigarea a două sau trei trofee în fiecare an, îmi imaginez că ar juca şi mai bine", a apreciat olandezul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici