Hizo: A fost un circ total şi cred că CCA ar trebui să analizeze din toate punctele de vedere

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că prestaţia arbitrului Istvan Kovacs, care a condus la centru partida Unirea Urziceni - Rapid, scor 1-0, a fost un circ total, iar tot ceea ce s-a întâmplat în acel meci ar trebui analizat de Comisia Centrală de Arbitri.

17 afișări
Imaginea articolului Hizo: A fost un circ total şi cred că CCA ar trebui să analizeze din toate punctele de vedere

Tehnicianul rapidist Viorel Hizo (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un circ total şi cred că tot ceea ce s-a întâmplat va trebui analizat de Comisia Centrală de Arbitri din toate punctele de vedere. Este incredibil ce a făcut acest arbitru, e inadmisibil ceea ce s-a întâmplat pe teren. E un circ total în tot ceea ce înseamnă acest joc. (...) Au fost faze similare care au fost tratate diferit", a spus Hizo, citat de www.prosport.ro.

Viorel Hizo a precizat că Unirea Urziceni nu a meritat victoria în faţa echipei sale, care a fost peste adversarul său la toate capitolele. "Este o victorie nemeritată a Urziceniului. Rapid a fost peste Urziceni la toate capitolele", a menţionat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici