Iancu: Mi-aş dori un antrenor olandez de 40-50 de ani

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, la o emisiune televizată, că şi-ar dori ca noul antrenor al formaţiei bănăţene, după demiterea cehului Dusan Uhrin, să fie un olandez între 40 şi 50 de ani.

14 afișări
Imaginea articolului Iancu: Mi-aş dori un antrenor olandez de 40-50 de ani

Iancu: Mi-aş dori un antrenor olandez de 40-50 de ani (Imagine:Mediafax Foto)

"Din România sunt doar doi antrenori care mie îmi plac, care pot să ducă activitatea mai departe la FC Timişoara, dar ambii sunt imposibil de luat. Trebuie să mă îndrept în mod obligatoriu către un antrenor din străinătate. Mie personal îmi place foarte fotbalul olandez. Cred că este mult mai aproape, se pliază mult mai bine pe ce se întâmplă în România. Cam asta mi-aş dori. Un antrenor în jurul vârstei de 40 de ani, până-n 50. Să vină cu metode cât mai apropiate de ceea ce se joacă acum în şcoala olandeză. Echipa este construită. Nu luăm un antrenor care să construiască echipa, ci un antrenor de obiectiv. Echipa este aproape finisată", a spus Marian Iancu la GspTv.

Oficialul echipei FC Timişoara a motivat că nu-i răspunde la telefon fostului antrenor Dusan Uhrin pentru că este o persoană ocupată. "Din păcate sunt un om ocupat şi să discut cu cineva trebuie să-mi şi convină, să nu fiu supărat pe persoana în cauza", a mai spus Marian Iancu.

Marian Iancu a precizat că îi place şi stilul antrenorilor sârbi dar îşi doreşte un tehnician din Olanda. "A fost o idee frumoasă a presei cu Slavisa Jokanovici, dar imposibil de pus în practică. Mi-a plăcut stilul, extraordinar. Dar v-am zis, mă duc puţin mai departe de Cehia. Nu cred că o să fie Jokanovici pentru că este prea aproape. Şi din punctul ăsta de vedere jucătorii sârbi au întotodeauna tendinţa să se ducă mult acasă. Aşa şi un antrenor ar fi tentat să plece. Nu cred că se pune problema", a precizat Iancu.

Citeşte şi:

Iancu: Dusan Uhrin jr pleacă de la FC Timişoara

Suporterii au protestat faţă de demiterea lui Dusan Uhrin

Uhrin jr.: Aş vrea să continui la FC Timişoara

Uhrin: Faptul că am fost la meciul Stelei este folosit ca un pretext


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici