„Il Luce” ştie de ce suferă Napoli în actualul sezon

Mircea Lucescu a vorbit cu Tuttomercatoweb despre situaţia de la Napoli, campioana Italiei aflată pe locul 9 în Serie A.

147 afișări
Imaginea articolului „Il Luce” ştie de ce suferă Napoli în actualul sezon

În prezent liber de contract după plecarea de la formaţia ucraineană de fotbal Dinamo Kiev, antrenorul român Mircea Lucescu a vorbit cu Tuttomercatoweb despre situaţia de la Napoli, deţinătoarea titlului în Serie A, dar aflată momentat, după 21 de meciuri jucate, într-o situaţia grea în campionatul intern.

„Ce s-a întâmplat cu Napoli anul acesta? Pierderea unui antrenor precum Spalletti (n.r. - devenit selecţionerul Italiei) nu este uşoară: fiecare vine la echipă cu propria lui metodă de lucru şi de antrenament. Filosofia se schimbă şi asta face diferenţa”, a comentat „Il Luce”, antrenor în Italia la Pisa, Brescia, Reggina şi Inter Milano, preluat de publicaţia „La Gazzetta dello Sport”.

În vârstă de 78 de ani, „Il Luce” a renunţat la antrenorat, ultima oară fiind în negocieri s-o preia pe Beşiktaş Istanbul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici