Încă o lovitură pentru Iordănescu. Doi jucători indisponibili pentru partidele naţionalei de fotbal cu Finlanda şi Muntenegru

După ce l-a pierdut pe Iulian Cristea în meciul echipei naţionale a României cu Muntenegru, de la Podgorica, selecţionerul tricolorilor, Edward Iordănescu, nu se va putea baza nici pe Denis Alibec în următoarele două jocuri.

1749 afișări
Imaginea articolului Încă o lovitură pentru Iordănescu. Doi jucători indisponibili pentru partidele naţionalei de fotbal cu Finlanda şi Muntenegru

În urma examenului RMN efectuat joi dimineaţă, s-a constatat faptul că, în timpul partidei de la Zenica, atacantul de 31 de ani a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi, devenind şi el indisponibil pentru jocurile cu Finlanda (11 iunie) şi Muntenegru (14 iunie).

În lotul lui Edward Iordănescu au rămas astfel 28 de jucători.

Aflat în ţară, unde se recuperează în urma intervenţiei chirurgicale, Ianis Hagi, mijlocaşul legitimat la Glasgow Rangers a vizitat miercuri seara cantonamentul de la Mogoşoaia. Acesta s-a întâlnit cu tricolorii şi a discutat cu selecţionerul Edward Iordănescu.

Naţionala României a suferit două înfrângeri în primele meciuri din Liga Naţiunilor, în deplasare, în faţa Muntenegrului şi Bosniei Herţegovina şi va întâlni sâmbătă şi marţi, pe Stadionul Giuleşti, reprezentativele Finlandei şi Muntenegrului.

Muntenegru – România 2-0
Bosnia şi Herţegovina – România 1-0
România – Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti)
România – Muntenegru, marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici