Întâlnire între Mutu, Moggi jr. şi Dell Valle

Atacantul Adrian Mutu şi impresarul Alessandro Moggi s-au întâlnit, vineri, cu preşedintele clubului Fiorentina, Andrea della Valle, informează site-ul violanews.com.

13 afișări
Imaginea articolului Întâlnire între Mutu, Moggi jr. şi Dell Valle

Întâlnire între Mutu, Moggi jr. şi Dell Valle

Presa italiană notează că întâlnirea a avut loc pentru stabilirea semnării unui nou contract de către Mutu. După întâlnire, Della Valle a asistat la antrenamentul formaţiei Fiorentina.

Gazzetta dello Sport a notat că Mutu ar vrea să semneze o prelungire a contractului până în 2013, actuala sa înîelegere expirâmd în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici