Inter Milano s-a impus în derby-ul cu AC Milan, scor 3-2, în Serie A

Derby della Madonnina episodul 223 a avut de toate! AC Milan - Internazionale Milano s-a terminat 2-3, iar echipa lui Spalletti a făcut un pas important în lupta pentru locul trei într-un meci în care ambele galerii au fost la înălţime.

75 afișări
Imaginea articolului Inter Milano s-a impus în derby-ul cu AC Milan, scor 3-2, în Serie A

Inter Milano s-a impus în derby-ul cu AC Milan, scor 3-2, în Serie A

Înfruntarea giganţilor din derby-ul oraşului Milano a început cu două coregrafii superbe şi cu un gol al uruguayanului Vecino, în minutul trei, după o recentrare a lui Lautaro Martinez. A continuat sub semnul echilibrului, iar Inter a mai dat o lovitură în minutul 51, când fundaşul De Vrij a marcat, cu capul, din centrarea lui Politano. "Diavolului Milanez" i-a trebuit şase minute pentru a reveni în joc, graţie lui Bakayoko, dar Lautaro Martinez, din penalty (minutul 67), a refăcut avantajul oaspeţilor. Până la final, Musacchio, după o fază aglomerată în careul lui Handanovic, a mai punctat pentru 2-3, dar gazdele nu au mai găsit forţa pentru a forţa egalarea.

AC Milan - Inter 2-3 (Bakayoko 57, Musacchio 71 / Vecino 3, De Vrij 51, Lautaro Martinez pen. 67)

Cu trei puncte mari cucerite în faţa rivalei de moarte, Inter sare cu două puncte peste AC Milan în clasament şi ajunge la 53, şapte sub Napoli, ocupanta ocului al doilea, şi şase peste AS Roma, formaţia de pe locul al cincilea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici