Barcelona a câştigat, scor 4-1, în faţa celor de la Betis în La Liga

Leo Messi (31 de ani) a fost din nou omul decisiv pentru Barcelona în deplasarea de la Sevilla, în care catalanii au învins Betis cu 4-1.

108 afișări
Imaginea articolului Barcelona a câştigat, scor 4-1, în faţa celor de la Betis în La Liga

Barcelona a câştigat, scor 4-1, în faţa celor de la Betis în La Liga

Starul argentinian a reuşit un hat-trick, iar seara perfectă a campioanei Spaniei a fost completată de Luis Suarez. Cu acest succes, Barcelona s-a distanţat la 10 puncte faţă de Atletico Madrid şi conduce autoritar clasamentul din La Liga.

Show-ul lui Messi a început în minutul 18, când a marcat din lovitură liberă, iar apoi a urmat reuşita din minutul 45+2, când a venit perfect şi a trimis în plasă, din careu, după o pasă filtrantă a lui Luis Suarez. A urmat apoi Suarez pe lista marcatorilor, după ce s-a distrat cu patru apărători ai lui Betis şi a finalizat cu un şut la colţul scurt, din careu.

S-a făcut 3-0, iar apoi Betis a redus din diferenţă prin Lauren, în minutul 82. Doar că Messi n-a vrut să lase lucrurile aşa şi a mai reuşit o "bijuterie", după primul gol spectaculos, din lovitură liberă. Decarul catalan a reuşit hat-trick-ul după ce a liftat perfect, cu o reluare din prima, peste Pau Lopez, deşi se afla în afara careului. Mingea a lovit bara transversală şi a scuturat plasa porţii lui Betis pentru a patra oară în partidă.

S-a terminat 4-1, iar Barcelona a acumulat 66 de puncte, la 10 peste Atletico Madrid şi la 12 peste marea rivală Real Madrid, cu 10 etape înainte de finalul sezonului în La Liga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici