YOUTH LEAGUE  Interul lui Chivu a pierdut la scor de tenis în faţa Barcelonei

Indicat printre cei care i-ar putea locul lui Simone Inzaghi la echipa mare, antrenorul Cristi Chivu a suferit o umilinţă în competiţia juniorilor din Liga Campionilor.

1935 afișări
Imaginea articolului Interul lui Chivu a pierdut la scor de tenis în faţa Barcelonei

Interul lui Chivu a pierdut la scor în faţa Barcelonei

Inter Under-19, formaţie italiană de fotbal pregătită de antrenorul român Cristi Chivu, a pierdut marţi seară, pe teren propriu, scor 1-6, în faţa echipei spaniole FC Barcelona, în Youth League, întrecerea juniorilor din Liga Campionilor.

Milanezii au fost nevoiţi să joace o repriză în 10 oameni, Francesco Stante fiind eliminat în minutul 45, când trupa iberică avea deja 2-0 pe tabela de marcaj.

În clasamentul Grupei C, după 3 etape, Barcelona conduce cu 7 puncte, fiind urmată de Inter, 5 puncte, Plzen, 3 puncte, şi de Bayern Munchen, două puncte.

Şi la prima echipă, Inter suferă. Are meci în grupele Ligii cu Barcelona, iar dacă va pierde, Simone Inzaghi ar putea fi schimbat. Pe lista cu posibili înlocuitori se află, spune presa peninsulară, şi reşiţeanul Cristi Chivu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici