Inverness: Banii pentru Niculae nu sunt încă în bancă

Directorul sportiv al clubului Inverness CT, Graeme Bennett, a anunţat că banii pentru transferul atacantului Marius Niculae la Dinamo, 500.000 de lire sterline, nu au ajuns încă la gruparea scoţiană, dar că nu crede că vor fi probleme în perfectarea tranzacţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Inverness: Banii pentru Niculae nu sunt încă în bancă

Inverness: Banii pentru Niculae nu sunt încă în bancă (Imagine: Mediafax Foto)

"Transferul nu a fost realizat încă, pentru că mai sunt o grămadă de hârtii de completat. Ne-am înţeles asupra unei sume cu Dinamo, însă banii n-au ajuns în bancă, pentru că nu se poate face totul peste noapte. Sper totuşi să nu existe probleme şi transferul să se perfecteze. Durează mai mult, pentru că nu este un club din Anglia şi actele se rezolvă mai greu", a spus Bennett pentru cotidianul scoţian The Press and Journal.

FC Dinamo a anunţat, vinerea trecută, pe site-ul oficial, că transferul lui Marius Niculae a fost perfectat, prezentând actele prin care s-au plătit 475.000 de euro grupării scoţiene Inverness pentru achiziţionarea internaţionalului român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici