Ioan Andone: Din păcate, ăsta e Dinamo, trebuie să suferim

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, duminică seară, că dinamoviştii trebuie să sufere pentru a obţine puncte, deoarece greşesc şi primesc prea repede gol, aşa cum a fost şi la meciul cu FC Braşov, scor 2-2, în etapa a VII-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Din păcate, ăsta e Dinamo, trebuie să suferim

Ioan Andone: Din păcate, ăsta e Dinamo, trebuie să suferim (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Se poate spune că e un rezultat echitabil, un punct câştigat. Ştiam că va fi foarte greu, Braşovul este o echipă care joacă foarte bine, sunt foarte organizaţi şi deşi au pierdut mulţi jucători, nu se vede acest lucru. Din păcate, ăsta e Dinamo, dacă nu suferim... Greşim repede şi luăm gol uşor. Braşovul este o echipă care nu va avea probleme cu retrogradarea, l-au trasferat pe Viveiros, care a jucat neaşteptat de bine, de altfel toată echipa este foarte bine organizată, le-au plecat 11 jucători, această echipă juca lejer cupele europene, s-a bătut cu Steaua de la egal la egal, cu noi la fel şi când mi-a zis Munteanu la vizionare că le-a plecat aproape o întreagă echipă nu mi-a venit să cred", a afirmat Andone.

Întrebat ce părere are despre faptul că Sorin Cârţu va prelua CFR Cluj în locul italianului Andrea Mandorlini, Andone a răspuns: "Îl felicit pe Cârţu, unii au şansa să joace în Liga Campionilor".

Andone nu a dorit să comenteze arbitrajul: "Dacă e să reproşez ceva, pot reproşa şi eu, aşa cum face şi Braşovul. Au fost faze atât la ei cât şi la noi. Sunt mulţumit că jucătorii mei nu cedează, oricum dacă am fi câştigat era cu noroc".

Ioan Andone a menţionat că nu le-a promis niciun ban jucătorilor, deoarece nici el nu şi-a luat salariul: "Şi la noi sunt două luni de întârziere, de ce să ne ascundem după deget, vă spun sincer am avut un miliard şi jumătate de împărţit cu Rapid, a venit cam 70 de milioane de lei vechi de titular. Cred că echipele cu salariile la zi vor avea cele mai mari şanse la titlu, dar asta este, chiar şi în Arabia Saudită se plăteşte cu întârziere şi cred că peste tot în Europa".

Formaţia Dinamo Bucureşti a remizat duminică, în deplasare, scor 2-2 (0-1), cu echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici