Ioan Andone: Ne-a costat cam mult punctul ăsta

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-2, că acest punct i-a costat prea mult pe "alb-roşii", care i-au pierdut pe Gabriel Torje, Marius Niculae, Djakaridja Kone şi Andrei Cristea.

16 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Ne-a costat cam mult punctul ăsta

Ioan Andone: Ne-a costat cam mult punctul ăsta (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"N-am recuperat jucătorii în totalitate, nu am reuşit să fac o echipă proaspătă. Rezultatul mi se pare echitabil pentru că deşi am fost dominaţi, ocaziile le-am avut noi. E un punct foarte important care le face pe următoarele trei şi mai importante. Avem multe pierderi după acest joc, pe Torje, pe Niculae, pe Kone şi pe Cristea care e operat la această oră. Ne-a costat cam mult punctul ăsta. Mă nemulţumeşte faptul că ne-am apărat jos şi că am luat al doilea gol. Am făcut pasul înapoi, cred că puteam foarte uşor să mai ţinem acel rezultat. Până la meciul următor trebuie să găsesc o echipă, să scoatem oboseala şi să câştigăm trei puncte care să ne ţină acolo sus. E numai vina noastră că nu am reuşit astăzi să speculăm celelalte rezultate", a spus Andone.

Tehnicianul dinamoviştilor a afirmat că la golul doi al Universităţii a fost ofsaid.

"Ce să mai zici de arbitri. Cred că golul doi al adversarilor a fost din ofsaid şi cred că am mai avut un penalti la un henţ al lui Dănănae. Cred că le-a văzut, dar asta e. Trebuie să câştigăm tot ce se joacă în acest an ca să fim acolo sus, abia atunci putem discuta. Cred că putem termina în primele patru echipe, dar se mai pot întâmpla multe. Cine se aştepta astăzi la rezultatele astea? Nu mă bucur că a pierdut Steaua, trebuia să câştigăm noi", a afirmat Andone.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (2-1), cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile gazdelor au fost marcate de Adrian Cristea '22 din penalti şi Gabriel Torje '34, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexandru Piţurcă, în minutele 14 şi 83.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici