Ionuţ Badea a semnat pe trei sezoane cu FC Braşov şi a fost prezentat oficial

Tehnicianul Ionuţ Badea a fost prezentat oficial la FC Braşov, el semnând un acord valabil pe trei sezoane şi având un staf format din Dragoş Radu (antrenor secund), Luigi Maione (preparator fizic) şi Andrei Santa (antrenor cu portarii), informează site-ul oficial al grupării ardelene.

113 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea a semnat pe trei sezoane cu FC Braşov şi a fost prezentat oficial

Ionuţ Badea a semnat pe trei sezoane cu FC Braşov şi a fost prezentat oficial (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Ionuţ Badea este noul antrenor al echipei. Negocierile cu Ionuţ durează de mai bine de un an şi jumătate, iar acum am reuşit să-l aduc la Braşov. Ionuţ Badea este un antrenor bun pe care am dorit să-l aduc la Braşov la fel de mult ca şi pe Răzvan Lucescu acum câţiva ani. Avem un proiect pe termen lung şi cred că l-am convins cu acest lucru", a declarat preşedintele CA al FC Braşov, Ioan Neculaie.

Ionuţ Badea este convins că echipa îşi va putea îndeplini obiectivul în acest sezon.

"Din punctul meu de vedere, Braşovul merită nu doar o echipa in Liga I, ci si un proiect pe termen lung care să fie încununat cu o participare în cupele europene. Cel mai devreme obiectivul ar putea fi atins în jurul a trei ani. În functie de investiţiile pe care Ioan Neculaie le va face în jucători, lucrurile se pot aşeza pe un făgaş normal al performanţei. Este o perioadă dificilă, cu un final de campionat echilibrat atât la vârf, cât şi în subsolul clasamentului. Avem încredere că lucrurile pot fi rezolvate în favoarea noastră. Îmi aduc cu plăcere aminte de publicul cald de la Braşov şi sper ca suporterii să fie alături de echipă, mai ales acum când trecem printr-o perioadă de încercare. Sunt convins că ne putem îndeplini obiectivul în acest sezon. Nu pot să dau pronosticuri, important este să tratăm serios fiecare meci în parte", a declarat Ionuţ Badea.

La FC Braşov, Ionuţ Badea îl înlocuieşte pe antrenorul Marius Şumudică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici