Ionuţ Badea trebuie să plătească 200.000 de euro clubului FC Argeş

Preşedintele FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că fostul antrenor al echipei piteştene, Ionuţ Badea, trebuie să plătească suma 200.000 de euro, aceasta fiind stipulată în contract.

24 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea trebuie să plătească 200.000 de euro clubului FC Argeş

Tehnicianul Ionuţ Badea (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ionuţ Badea mai avea contract cu FC Argeş încă doi ani şi jumătate. Una dintre clauzele prevede că, în cazul în care va pleca, trebuie să plătească 200.000 de euro. Ionuţ Badea a luat contractul acasă, l-a studiat şi ne-a spus că vom primi banii. Deocamdată n-am i-am primit, dar noi îi aşteptăm. În cazul în care nu va achita suma prevăzută în contract, vom sesiza forurile competente pentru a ni se face dreptate", a spus Penescu.

Andrei Penescu a precizat că decizia luată de Badea este o trădare. "Plecarea lui Ionuţ Badea este o pierdere. Din păcate, m-a dezamăgit caracterul de care a dat dovadă. El nu trebuie să uite că tatăl meu (n.r. - Cornel Penescu) a avut mare încredere în el şi l-a numit antrenor principal atunci când nimeni nu avea încredere în el, iar, acum, când ne este greu, ne-a trădat", a menţionat finanţatorul grupării piteştene.

Tehnicianul Ionuţ Badea a plecat de la FC Argeş în luna decembrie, pentru a prelua echipa Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici