Irina Begu, Horia Tecău şi Raluca Olaru joacă sâmbătă la Openul Australiei

Organizatorii turneului Australian Open au anunţat programul pentru ziua de sâmbătă, iar Irina Begu şi Horia Tecău vor juca împreună în proba de dublu mixt, în timp ce Raluca Olaru va evolua în proba de dublu feminin.

1462 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, Horia Tecău şi Raluca Olaru joacă sâmbătă la Openul Australiei

Irina Begu, Horia Tecău şi Raluca Olaru joacă sâmbătă la Openul Australiei

Dublul Irina Begu/Horia Tecău va juca în runda inaugurală a probei de dublu mixt împotriva perechii Vania King/Aisam-Ul-Haq Qureshi (SUA/Pakistan), pe terenul 15, în jurul orei 05:00, ora României, după două confruntări de dublu feminin.

La dublu feminin, Raluca Olaru şi jucătoarea ucraineană Olga Savciuk vor evolua în turul al doilea împotriva cuplului Raquel Atawo/Yifan Xu (SUA/China), cap de serie numărul 11, într-un meci care va avea loc, de asemenea, în jurul orei 05:00, pe terenul 13, după două meciuri de dublu feminin, respectiv dublu mixt.

România va avea, sâmbătă, şi o reprezentantă la junioare. Mihaela Lorena Mărculescu, în vârstă de 16 ani, va juca în primul tur împotriva sportivei chineze Chengyiyi Yuan, în ultima partidă de pe terenul 12.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici