Irina Begu s-a calificat în optimile turneului de la Shenzhen

Jucătoarea Irina Begu, locul 43 WTA, s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

219 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în optimile turneului de la Shenzhen

Irina Begu s-a calificat în optimile turneului de la Shenzhen

În runda inaugurală, Begu a învins-o în mod categoric pe chinezoaica Fangzhou Liu (148 WTA), beneficiară de wild-card, scor 6-1, 6-2, într-o oră şi 10 minute de joc.

Următoarea adversară a româncei va fi câştigătoarea dintre elveţianca Stefanie Voegele, jucătoare venită din calificări şi locul 144 WTA, şi rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 96 WTA.

Prezenţa în optimile de finală ale probei de simplu este premiată la Shenzhen cu 7.238 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici