Irina-Camelia Begu şi Sorana Cîrstea joacă marţi în primul tur al probei de simplu la Qatar Open. Cine le vor fi adversare

Jucătoarele Irina-Camelia Begu, numărul 37 mondial, şi Sorana Cîstea, locul 38 WTA, vor juca, marţi, în primul tur al probei de simplu din cadrul turneului de la Doha (Qatar), competiţie de categorie Premier 5, dotată cu premii în valoare de 2,6 milioane de dolari.

1067 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu şi Sorana Cîrstea joacă marţi în primul tur al probei de simplu la Qatar Open. Cine le vor fi adversare

Irina-Camelia Begu şi Sorana Cîrstea joacă marţi în primul tur al probei de simplu la Qatar Open

Begu o va întâlni, în jurul orei 16:00, pe australianca Samantha Stosur, locul 44 WTA, în cel de-al doilea meci de pe terenul doi, după întâlnirea dintre Anett Kontaveit şi Alize Cornet.

La rândul ei, Sorana Cîrstea va evolua în cea de-a doua partidă de pe terenul cinci, tot în jurul orei 16:00, împotriva Mariei Sakkari din Grecia, locul 60 WTA, după meciul Yulia Putintseva - Marketa Vondrousova.

Apoi, Irina Begu va face pereche cu Monica Niculescu în proba de dublu, cele două sportive urmând să le întâlnească în primul tur pe cehoaicele Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, în ultimul meci de pe terenul trei, în jurul orei 19:00.

Într-un alt meci din primul tur al probei de dublu, Mihaela Buzărnescu şi franţuzoaica Alize Cornet vor înfrunta, miercuri, în jurul orei 19:00, cuplul Alicja Rosolska/Abigail Spears (Polonia/SUA), în ultima partidă de pe terenul doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici