Irina Maria Bara a ratat calificarea în finală, la Palmanova

Jucătoarea Irina Maria Bara, cap de serie numărul 5, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala de simplu a turneului ITF de la Palmanova (Spania), dotat cu premii de 10.000 de dolari.

46 afișări
Imaginea articolului Irina Maria Bara a ratat calificarea în finală, la Palmanova

Irina Maria Bara a ratat calificarea în finală, la Palmanova

Bara a fost învinsă în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-0, de sportiva britanică Amanda Carreras, a doua favorită, informează site-ul itftennis.com.

Irina Maria Bara joacă la Palmanova şi în finala de dublu, alături de Agnes Bukta din Ungaria. Cele două, cap de serie numărul 3, au ca adversară în ultimul act la dublu perechea Anca Bianca Mihăilă/Gabriela Pantuckova (România/Cehia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici