Italia: Cutremur în timpul unui meci din liga a patra. Arbitrul a lăsat jocul să continue

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 a avut loc, duminică, în zona oraşului L'Aquila, din centrul Italiei, fără să ducă la întreruperea unui meci de fotbal din liga a patra care se afla în desfăşurare, a anunţat agenţia Ansa.

211 afișări
Imaginea articolului Italia: Cutremur în timpul unui meci din liga a patra. Arbitrul a lăsat jocul să continue

Italia: Cutremur în timpul unui meci din liga a patra. Arbitrul a lăsat jocul să continue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Seismul a avut loc în timpul partidei L'Aquila-Catanzaro (1-1), iar arbitrul Vincenzo Todaro a decis ca jocul să continue.

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 nu provoacă pagube importante în general.

Oraşul L'Aquila şi mai multe localităţi din zonă au fost lovite de un cutremur cu magnitudinea 6,3 în data de 6 aprilie 2009, când au murit 309 persoane şi 80.000 de oameni au rămas fără adăpost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici