Iustin Răducan a câştigat trofeul pentru ”Golul Anului 2022”

Pe parcursul lunii decembrie, suporterii României au votat pe www.peluzatricolora.ro cea mai spectaculoasă reuşită a echipelor naţionale din acest an.

206 afișări
Imaginea articolului Iustin Răducan a câştigat trofeul pentru ”Golul Anului 2022”

Iustin Răducan a câştigat trofeul pentru ”Golul Anului 2022”

În competiţia care s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu (optimi-sferturi-semifinale-finală) s-au aflat 16 tricolori şi tricolore, de la categoria Under 15 până la seniori şi senioare.

În perioada 29-30 decembrie 2022, fanii au votat duelul din finala competiţiei: Isabela Lazăr, care a înscris direct din corner într-un meci al junioarelor U17 contra Bosniei-Herţegovina, sau Iustin Răducan, cu o execuţie specială, preluare peste adversar şi voleu, în partida României U18 în faţa Serbiei.

Învingător a fost Iustin Răducan, care a primit 55% din totalul voturilor în finală. Acesta va primi trofeul ”Golul Anului 2022”.

Anul trecut, câştigătorul trofeului a fost Ianis Hagi pentru golul marcat în partida cu Germania. El l-a învins în finală, la numărul de voturi, pe Albert Hofman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici