Jeff Kenna: Dubla cu Steaua este o mare provocare pentru noi

Antrenorul echipei St. Patrick's Athletic, Jeff Kenna, a declarat ca dubla cu Steaua din play-off-ul Ligii Europa este o mare provocare pentru jucătorii săi, care îşi vor juca şansele cu entuziasm, informeaza site-ul grupării irlandeze.

6 afișări
Imaginea articolului Jeff Kenna: Dubla cu Steaua este o mare provocare pentru noi

Jeff Kenna: Dubla cu Steaua este o mare provocare pentru noi

"Ne aşteaptă o provocare imensă în play-off-ul Ligii Europa, vom întâlni un adversar foarte tare. Momentan toată lumea savurează parcursul european de până acum, e important că am ajuns pâna aici, există entuziasm. Ne vom juca şansele pe care le avem. Chiar dacă am pierdut în ultima etapa, 0-2 cu Bohemians, ne-am mişcat bine şi e un lucru încurajator. Cred că jucătorii sunt pregătiţi, e important să fie şi mental pregătiţi. Am cules ceva date despre Steaua, dar saptamâna aceasta vom aprofunda", a spus Kenna.

Steaua va disputa prima manşă cu Saint Patrick's Athletic, în data de 20 august, la Bucureşti, returul fiind programat la 27 august, în Irlanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici